top of page
Breza logo_fin-02.png

GLAZBA ZA VJENČANJE

Nek se Vaše vjenčanje pamti po dobrom ukusu i posebnom glazbenom doživljaju!

CRKVENO VJENČANJE

Vjenčanje u crkvi može se obaviti kao dio mise ili kao zaseban obred. Bilo da se radi  misi ili obredu, postoje određena liturgijska pravila koje se pjesme pjevaju u kojem dijelu mise ili obreda. U crkvi se pjevaju isključivo duhovne pjesme i većina svećenika neće Vam dopustiti izvođenje svjetovnih pjesama.

Neki mladenci žele pjevanje svih dijelova mise/ obreda (npr. Gospodine, Slava, Aleluja…), dok neki preferiraju pjevanje samo na glavnim dijelovima (ulazna pjesma, psalam, nakon razmjene prstenja, kraj). Izbor je na Vama.

 

Ako planirate vjenčanje i želite taj posebni događaj oplemeniti lijepom i kvalitetnom glazbom, možete mi se obratiti s punim povjerenjem. Bilo da se radi o crkvenom ili civilnom vjenčanju, moji kolege glazbenici i ja za Vas imamo probrani repertoar prekrasnih prigodnih pjesama, iz kojeg ćete izabrati one koje najviše volite. Neka se Vaše vjenčanje pamti po dobrom ukusu i posebnom glazbenom doživljaju!

CRKVENO VJENČANJE

IZBOR SNIMKI NAJLJEPŠIH PJESAMA ZA CRKVENO VJENČANJE:

PRIJEDLOG PRIGODNIH PJESAMA ZA CRKVENO VJENČANJE:

Ljubav to si ti (You raise me up), Srce predajem Ti, Nitko kao Ti, Hvalospjev ljubavi (Frama), Hvalospjev ljubavi (Kefa), Predivan Bog (Evo me), Jutro (Čedo Antolić), Ne boj se jer ja sam te otkupio, Proljeće (Čedo Antolić), Milost, Kao košuta, Isuse ja vjerujem, Prva ljubav, Dubine,  Sveti plam, Krist na žalu, Ave Maria, Samo Tvoja ljubav Bože, Zdravo Marijo sjajna Zornice, O ljubavi ja pjevam, Pjesma nad pjesmama (Stavi me kao znak), Rijeke žive vode, Velik si (Dajemo ti slavu), Moj me otac daruje, Naš Bog je velik, Ljubav kao ocean, Kako divno ime, Duše Sveti dobrodošao, Izlij Duha svoga, Divan si, Reci Marijo, I zato znam...

Ovdje su nabrojane samo neke od pjesama koje se mogu pjevati, ako želite pjesmu koja ovdje nije navedena, molim Vas kontaktirajte me radi dogovora

CIVILNO VJENČANJE

CIVILNO VJENČANJE

Neka izricanje sudbonosnog DA ostane u što posebnijem sjećanju. Na civilnim vjenčanjima moji kolege glazbenici i ja izvodimo najljepše ljubavne balade po Vašem odabiru. Topli zvuci vokala, gitare, klavira i/ili violine zaodjenut će ove trenutke u romantičnu atmosferu po kojoj ćete Vi i Vaši gosti zauvijek pamtiti dan Vašeg vjenčanja.

IZBOR SNIMKI NAJLJEPŠIH PJESAMA ZA CIVILNO VJENČANJE

PRIJEDLOG PRIGODNIH PJESAMA ZA CIVILNO VJENČANJE:

domaći evergreeni

Ljubav to si ti (You raise me up), Da li znaš da te volim, Lipa moja, Vjeruj u ljubav, Volim te budalo mala, Djevojko mala, Moj lipi anđele, Nokturno, Što to bješe ljubav, Samo jednom se ljubi, Ima jedan svijet, Moja posljednja i prva ljubavi...

domaće popularne

Kada budemo sami, Sve u meni se budi, Čarobno jutro, Pruži mi ruku, Ti si princeza, Stranac u noći, Moje oči pune ljubavi, Ti si mi u mislima, Ljubav se zove imenom tvojim, Ako znaš bilo što, Kad žena zavoli, Odjednom ti, Dođi, Kada me dotakne, Lutka, Boginja...

strani evergreeni

I can't help falling in love, Fly me to the moon, One note samba, Loving You, Cheek to cheek, Imagine, Wonderful tonight, When a man loves a woman,  Have I told you lately that I love you,  You're the one that I want, Unchained melody, Wonderful world, The way you look tonight,  Hallelluiah I love him so, You raise me up...

strane popularne

Perfect, You are the reason, Thinking out loud, Ordinary love, All of me, Something so right, Make you feel my love, You were meant for me, Hallelluiah, One, If I ain't got you, Just the way you are...

Ovdje su nabrojane samo neke od pjesama koje se mogu pjevati, ako želite pjesmu koja ovdje nije navedena, molim Vas kontaktirajte me

ODABIR SASTAVA

ODABIR GLAZBENOG SASTAVA

Za sve prigode vjenčanja osnovni sastav je vokal u pratnji klavira. Takav se duo može proširiti dodatnim instrumentima, primjerice violom, gitarom, violončelom... Instrumentalisti s kojima nastupam iskusni su profesionalci, akademskog obrazovanja.

NOVO U PONUDI!

HARFA I GLAS-  za doista prekrasan, zvučno i vizualno sofisticiran, doživljaj

 

Najčešći odabir mladenaca je:

 
 

VOKAL + KLAVIR + VIOLA

 

VOKAL + KLAVIR

NOVO!    VOKAL + HARFA

 
 

*moguće su i druge kombinacije prema Vašoj želji

**pjevanje na vjenčanju a capella (samo vokal bez instrumentalne pratnje) nije u ponudi. Moguće je otpjevati pojedinačnu pjesmu a capella, ali ne i cjelokupan nastup

 

RECENZIJE 

Što kažu mladenci kojima sam pjevala na vjenčanju?

RECENZIJE
  • Breza  je pjevala na našem vjenčanju i  učinila ga tako veličanstvenim!  Prekrasne pjesme, glas i izvedba!

Ivana i Lovro

  • Bilo je prekrasno, HVALA VAM od srca <3 Rasplakali ste i mene i pola svatova. Tako sam sretna što smo se na kraju odlučili za violu, kad su se otvorila vrata i ja krenula prema oltaru, a viola zasvirala, naježila sam se od glave do nožnih prstiju :)

Marija i Matej 

  • Bila sam kuma na vjenčanju, a Brezina glazba bila je moj poklon mledencima!  Bilo je prekrasno i svima najtoplije preporučujem Brezinu glazbu za vjenčanje. Vrlo je susretljiva i pomogla nam je oko izbora pjesama i svega ostalog!

Antonija

LIVE SNIMKE

LIVE SNIMKE

Poslušajte kako zvučimo uživo

CJENIK

CJENIK

(Zagreb i okolica)   

DUO

(vokal+ klavijature ili gitara)   

275 €

TRIO

(vokal+ 2 instrumenta) 

KVARTET

(vokal+ 3 instrumenta) 

NOVO!    DUO HARFA I GLAS

CIJENA ZA GLAZBU NA KRŠTENJU

-20% *

385 €

495 €

400 €

*ne odnosi se na duo harfa i glas

GRADOVI2.jpg
REZERVACIJA

*Cijena se odnosi na nastupe u Zagrebu i okolici. Za druge lokacije, molim Vas najprije pročitajte upute: Cijena se formira tako da se na osnovnu cijenu (koja vrijedi za Zagreb, dodaje: 0,33€ po kilometru udaljenosti od Zagreba u oba smjera (Google Maps), iznos cestarine u oba smjera, te 30€ po satu vožnje za duo ili 45€ za trio). Za konačnu ponudu kontaktirajte me osobno.

Za duže glazbene nastupe na vjenčanju, npr. za vrijeme prijema gostiju, pića dobrodošlice, finger fooda, ili na svadbenoj večeri/ ručku i sl. vrijedi cjenik za nastupe na eventima koji možete vidjeti ovdje.

U cijenu glazbenog nastupa uključeno je cjelokupno izvođenje glazbe na vjenčanju. Za civilna vjenčanja, te obred bez mise u crkvi to obično podrazumijeva 7-8 pjesama (ulazna, psalam, aleluja, nakon razmjene prstenja i nekoliko na kraju). Kod vjenčanja pod misom, možemo izvesti sve pjevane dijelove mise (10-12 pjesama).

Glazbeni nastup na vjenčanju, crkvenom ili civilnom, naplaćuje se po nastupu, a ne po pjesmi. To znači da je, ukoliko želite izvedbu manjeg broja pjesama,, cijena jednaka gore navedenim. Razlog je u tome da, bez obzira na manji broj pjesama, moramo donositi svu opremu i instrumente te uložiti jednaku količinu vremena kao da izvodimo više pjesama.

REZERVACIJA TERMINA

Kako biste rezervirali termin za izvođenje glazbe na Vašem vjenčanju, potrebno je putem donjeg kontakt obrasca provjeriti raspoloživost termina. Ukoliko su željeni datum i vrijeme slobodni te kada dogovorimo pojedinosti i Vi se odlučite za moju ponudu, potrebno je uplatiti predujam u visini 40% pune cijene, ovisno o odabranom glazbenom sastavu (podatke za uplatu poslat ću Vam mailom u obliku predračuna, nakon potvrde o raspoloživosti termina). Kad je predujam uplaćen, termin se smatra potvrđenim i rezerviranim. 

 
 

Obvezna polja*

Hvala na upitu!

bottom of page