top of page
Breza logo_fin-02.png

GLAZBA ZA SPROVOD

Najtopliji glazbeni oproštaj od Vaših voljenih

Želite li oproštaj od Vaših dragih upotpuniti lijepom i emotivnom glazbom u izvedbi vrhunskih profesionalaca, te dobiti osobniju izvedbu od uobičajene pogrebne ponude, možete mi se obratiti s punim povjerenjem. Kada su me prvi put pitali da pjevam na sprovodu, mislila sam da neću biti u stanju zbog tužne prigode, no uskoro sam iskusila da u tom bolnom trenutku mogu ožalošćenoj obitelji dati nešto lijepo i iscjeljujuće- suosjećanje kroz toplinu zvuka i ljepotu glazbe, svoj skromni doprinos dostojanstvenom oproštaju i proslavi života dragog im pokojnika.

Pjevala sam na sprovodima meni poznatih i nepoznatih ljudi, a jednom tužnom prilikom na sprovodu malene bebe. Iako sam oko sebe gledala veliku tugu, bila sam počašćena biti dijelom priče o ljubavi jedne obitelji, ljubavi koja, vjerujem, smrću ne prestaje. Najljepše što ponekad vidim na sprovodu je kad obitelj pokojne osobe, iako u boli, stoji zagrljena.

Na posljednjem ispraćaju moguća je izvedba duhovnih i svjetovnih pjesama, kao i kombinacija duhovnih i svjetovnih. 

KATALOG PJESAMA
katalog_duhovne.jpg
katalog_svjetovne.jpg
DUHOVNA GLAZBA

DUHOVNA GLAZBA

U trenucima oproštaja od dragih osoba, u vjeri tražimo i pronalazimo utjehu i nadu u ponovni susret u vječnosti. Duhovna glazba nas hrabri i snaži  te zaodjeva vjerom  u tom hodu prema vječnosti.

Uz izvođenje glazbe na posljednjem ispraćaju na groblju ili krematoriju, u ponudi je i pjevanje na misi zadušnici.

IZBOR SNIMKI NAJLJEPŠIH DUHOVNIH PJESAMA ZA POSLJEDNJI OPROŠTAJ:

SVJETOVNA GLAZBA

SVJETOVNA GLAZBA

Prilikom posljednjeg oproštaja od naših najdražih, vrlo često želimo izvedbu neke svjetovne skladbe, posebno drage pokojniku ili njegovoj obitelji. To je moguće kombinirati sa drugim svjetovnim, ili pak duhovnim pjesmama.

IZBOR SNIMKI NAJLJEPŠIH SVJETOVNIH PJESAMA ZA POSLJEDNJI OPROŠTAJ:

ODABIR SASTAVA

ODABIR GLAZBENOG SASTAVA

Za glazbu na posljednjem ispraćaju  osnovni sastav je vokal u pratnji jednog instrumenta. Za oproštaj na krematoriju, taj instrument može biti klavir ili gitara.  Za sprovod na groblju moguća je isključivo instrumentalna pratnja gitare, a u obje opcije (krematorij ili groblje) duo se može proširiti violom koja daje predivan ugođaj, boju i toplinu. Instrumentalisti s kojima nastupam izvrsni su profesionalci, akademskog glazbenog obrazovanja.

Za posljednji oproštaj moguća je i opcija A CAPELLA izvedbe (samo glas, bez instrumentalne pratnje), a izvode se pjesme koje su prigodne za takvu vrstu izvedbe

Najčešći odabir glazbenog sastava za posljednji oproštaj:

NA KREMATORIJU:

VOKAL + KLAVIR

VOKAL + KLAVIR + VIOLA

NA GROBLJU:

VOKAL + GITARA

VOKAL + GITARA + VIOLA

*moguće su i druge kombinacije prema Vašoj želji

RECENZIJE

RECENZIJE 

Dojmovi s posljednjeg ispraćaja

  • Draga Breza, bilo je apsolutno prekrasno, dostojanstveno i vrhunski izvedeno. Kada sam to planirao, nisam se ni u snu nadao da će biti tako savršeno. Baš za tatu. Ni svjestan vjerojatno nisam koliko je takvu melodiju teško bez pratnje savršeno otpjevati. Hvala Vam još jednom u moje ime i svih okupljenih koji su, kako kažu, "ostali bez teksta". Na tren ste nam bili dio obitelji.

Kornelije

  • Želim Vam se još jednom zahvaliti, bili ste predivni i hvala Vam od srca, moj deda mi je bio sve i zaslužio je poseban ispraćaj i zaista ste nam Vi to i omogućili. Neizmjerno sam sretna što sam Vas odabrala i puno hvala svima troje i puno lijepih pozdrava i vjerovatno ćemo Vas suprig i ja zapratiti i nadalje koliko smo oduševljeni pa ćemo se sigurno i još nekada susresti veselijom prigodom.

Anita

  • Draga Breza, imam potrebu napisati da je Vaša izvedba melem za dušu i molim da prenesete sve pohvale i kolegama na instrumentima. Očarale su me Vaše izvedbe još dok sam ih slušala putem Vaše web stranice razmišljajući o odabiru pjesama, a uživo su bile još divnije. Moj tata je uvijek primjećivao ljude koji unose emociju i žive ono što rade i ispunjava me mirom što smo ga ispratili uz  Vaše izvedbe nekih od njegovih najdražih pjesama. Moj tata bi bio oduševljen Vašom izvedbom, kao što su i svi ostali. Hvala Vam puno.

Ria

  • Sjajni ste bili svo troje. I nježni i profesionalni u isto vrijeme. Nevjerojatno koliku razliku čini ta glazba. Ne znam da li ste vi tako vješto prilagodili te tri vrlo različite pjesme da "sjednu zajedno" ili ih je tvoja boja glasa ili interpretacija povezala. Činilo mi se da bi jednako lijepo obujmilo emocije da si bilo koju drugu pjesmu pjevala. Ja sam ti se skroz prepustila, da ti iskreno kažem. Nisam nikog i ništa drugo zapravo ni vidjela,pamtit ću samo tvoj glas i disperzno svjetlo u tom prostoru.

M.M.

  • Poštovana gospođo Breza. Kao prvo imate posebno i lijepo ime. Zahvaljujemo na divnoj, posebno prekrasnoj izvedbi prilikom ispraćaja moje sestre Meri. Ljudi su oduševljeni. To je toliko kulturno, odmjereno i dostojanstveno. Zovu me mnogi i pitaju. Rođaci iz Njemačke i Švicarske. Tražili su Vaš kontakt. Izvedba je bila toliko suptilna, nježna i profesionalna kao da je birala moja sestrica koja je bila nježna i istančanog ukusa. Vaša je izvedba bila profesionalna, kulturna i osjećajna. Vaša lijepa figura dostojanstvenog držanja, kulturno odjevena i lijepa, danas je rijetkost jer sve ide kao po traci bez finoće i strpljivosti. Nažalost i tu smo samo prolazni brojevi. Hvala Vam na ljudskosti.

Ana

  • Draga Breza, vas troje ste toliko unijeli ljubavi i emocije i pomogli nama da taj tužni događaj podignemo na višu Božansku razinu. Vaša toplina se toliko osjetila i nama dala snagu. Hvala što postojite! Bogu smo zahvalni što smo Vas upoznali!

Jelena i Anđelka

CJENIK

CJENIK

Vrijedi za Zagreb i okolicu

A CAPELLA 

(glas bez instrumentalne pratnje)

 (do 5 pjesama)

GLAZBA NA SPROVODU

+ MISA ZADUŠNICA 

GLAZBA NA SPROVODU

PJESMA PO IZBORU 

(izvan ponuđenog repertoara)

150 €

1130,18kn

215 €

1619,92 kn

20 €

150,69 kn

DUO (vokal+ klavir ili gitara)   

 (do 5 pjesama)

GLAZBA NA SPROVODU

+ MISA ZADUŠNICA 

GLAZBA NA SPROVODU

PJESMA PO IZBORU

(izvan ponuđenog repertoara)

220 €

1657,59 kn

345 €

2599,40 kn

40 €

301,38 kn

TRIO (vokal+ viola+ klavir ili gitara) 

 (do 5 pjesama)

GLAZBA NA SPROVODU

+ MISA ZADUŠNICA 

GLAZBA NA SPROVODU

PJESMA PO IZBORU

(izvan ponuđenog repertoara)

315 €

2373,37 kn

500 €

3767,25 kn

60 €

452,07 kn

Za DRUGE LOKACIJE (izvan Zagreba i okolice), izračun cijene je sljedeći:

ZBROJITI TOČKE 1.-4.

1. OSNOVNA CIJENA (iz gornjeg cjenika)

2. UKUPAN BROJ KILOMETARA (oba smjera) x 0,33€

3. UKUPAN IZNOS CESTARINA (oba smjera)

4. a) SOLO (A CAPELLA)- UKUPAN BROJ SATI VOŽNJE (oba smjera) x 15

    ili

    b) ZA DUO- UKUPAN BROJ SATI VOŽNJE (oba smjera) x 30

    ili

    c) ZA TRIO- UKUPAN BROJ SATI VOŽNJE (oba smjera) x 45

Za konačnu ponudu kontaktirajte me osobno.

U cijenu glazbenog nastupa uključena je izvedba do 5 pjesama.  U slučaju izvođenja glazbe na misi zadušnici, izvode se svi pjevani dijelovi mise, prema dogovoru s obitelji i svećenikom. U cijenu je također uključena profesionalna oprema i razglas, te porez. Glazbenici koji izvode glazbu vrhunski su profesionalci, akademske glazbene naobrazbe.

Glazbeni nastup na posljednjem ispraćaju naplaćuje se po nastupu, a ne po pjesmi. To znači da je, ukoliko želite izvedbu manje od 5 pjesama, cijena jednaka gore navedenim. Razlog je u tome da, bez obzira na manji broj pjesama, moramo donositi svu opremu i instrumente te uložiti jednaku količinu vremena kao da izvodimo više pjesama.

REZERVACIJA

REZERVACIJA TERMINA

Kako biste rezervirali termin za izvođenje glazbe na posljednjem ispraćaju, potrebno je najprije provjeriti raspoloživost termina. To možete učiniti putem donjeg obrasca, ili ukoliko je žurna situacija, telefonski na broj 095 5467 040. Ukoliko su željeni datum i vrijeme slobodni, dogovorit ćemo ostale pojedinosti izvođenja glazbe i pomoći ću Vam da izaberete skladbe kojima ćete se na najprigodniji način oprostiti od voljenih.

Obvezna polja*

Hvala na upitu!

bottom of page